26 Kasım 2008 Çarşamba

BURSA'DA TEKSTİL VE ELECO 2008 FURALARI AÇILDI

Tüyap Tarafından Düzenlenen Bursa Tekstil Makineleri ve İplik Fuarı, Tekstil Kimyasalları Fuarı ve Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu (Eleco 2008) Açıldı.

Tüyap tarafından düzenlenen Bursa Tekstil Makineleri ve İplik Fuarı, Tekstil Kimyasalları Fuarı ve Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu (ELECO 2008) açıldı.
Törene, Bursa Vali Yardımcısı Selman Yenigün, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Mahmut İnan, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Erdal Aktuğ ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Senem Emek katıldı.
Fuara eş zamanlı düzenlenecek sempozyumda 182 bildiri sunulacak. 22 ülkeden 350 firma ve firma temsilcisinin katılımıyla hazırlanan fuarlar Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Karadağ, Senegal, Sırbistan, Suriye ve Özbekistan başta olmak üzere, yurt dışından gelecek alım heyetlerini ağırlayacak. Hafta sonunda, yurt içinden bazı illerden otobüs seferleri de düzenlenecek fuarlarda 20 bin civarında profesyonel ziyaretçi bekleniyor.
Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarlar, 29 Kasıma kadar 11.00-20.00, 30 Kasımda ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
KAYNAK: http://www.haberler.com/ (CİHAN) (Cihan Haber Ajansı) 26.11.2008

Hiç yorum yok: