27 Mayıs 2008 Salı

Plastik Sanayicileri Verimliliği Bilişimle Artıracak

Plastik Sanayicileri Derneğinin Genel Kurul Toplantısında bir araya gelen yöneticiler, üretimin binlerce parametre ile sürdüğü plastik ve ambalaj sektörünün iş süreçlerini yalınlaştıran yazılım çözümleri hakkında da bilgi sahibi oldu.

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER) Olağan Genel Kurul Toplantısı , 24 Mayıs 2008 tarihinde, Sefaköy Radisson SAS Otelinde gerçekleştirildi.
Toplantı kapsamında, Korozo, Naksan , Kütahya Ambalaj, WhiteCap, Amcor , Banat , Dizayn Boru gibi sektörün önemli oyuncularının kurumsal yazılım projelerini hayata geçiren Elsys tarafından da PAGDER üyelerine özel bir sunum yapıldı. Her siparişin parametrik olarak binlerce değişik reçete, ürün, rota ve malzeme değerine sahip olduğu plastik ve ambalaj sektörünün iş süreçlerini kısaltıp kolaylaştıran Elsys çözümlerinin aktarıldığı sunumda, Sektör Yöneticisi, Ezgi İdil Akyüz, farklı sorunlar karşısında geliştirilen örnek çözüm senaryolarını paylaştı.
Ürün, müşteri ve tedarikçilere ilişkin tüm iş akışlarının aynı sistem üzerinde entegre edilerek önemli ölçüde verimlilik artışı sağlanabileceğini kaydeden Akyüz, Plastik ve ambalaj sektöründe yıllardır edindiğimiz deneyimler ışığında, tek başına bir yazılım kurulumunun ötesinde, şirketlerin iş süreçlerini yeniden tanımlamaya yönelik danışmanlık hizmeti de veriyoruz. dedi. Akyüz Sunduğumuz çözümler, müşterinin talep ettiği ürünün konfigürasyon yapısı, hat, rota ve gerekli tüm bilgilerin, satış ve üretim arasında hızla aktarılabilmesini sağlarken; sipariş alındığı anda, ön maliyet ve fiyat bilgilerine rahatlıkla ulaşılarak şirketlerin daha karlı iş yapmalarını destekliyor. şeklinde konuştu. Akyüz, plastik ve ambalaj sektöründeki darboğazların Elsysin sunduğu yazılım çözümleri ile nasıl giderilebileceğini anlattı.

KAYNAK: 2008-05-27 Turk.internet.com

Hiç yorum yok: